Vint​hers

Traumeterapi

Jeg arbejder med tankefeltterapi (TFT) og Emotionel freedom Technique (EFT), tegneterapi (Picture Tapping Technic), men jeg arbejder også med  traume-Terapi, når jeg hjælper børn og deres forældre med deres udfordringer.

Traume-Terapi er enkelt for dig og dit barn. Enkelt beskrevet går metoden ud på at tænke på noget rart, eller noget som man har kærlighed til, mens man arbejder med en dårlig oplevelse.

I en behandling tager jeg udgangspunkt i følelser. Det kan være, at dit barn engang har haft en meget ubehagelig oplevelse i skolen, fx da det skulle læse højt for hele klassen. I terapien finder vi sammen dette forfærdelige øjeblik. Når barnet er tilbage i det der skete dengang med sin bevidsthed, vil det kunne mærke noget fysisk i kroppen også. Med forskellige teknikker forsvinder dette fysiske ubehag. Når det er forsvundet er triggeren forsvundet i forhold til at skulle læse højt for klassen, og dit barn er klar til nye udfordringer.

Det er min opgave som terapeut at lede jer, så I skal ikke tro, at jeg har en forventning om, at I ved, hvad det hele drejer sig om, når vi starter sessionen.

Et frossent øjeblik

Et traume er et frosset øjeblik i dit eller dit barns liv.

Når du får traumeterapi leder jeg dig tilbage til det "frosne øjeblik". Det frosne øjeblik er en oplevelse, hvor du havde et stort ubehag i forbindelse med det problem, du kommer for at få bearbejdet. Dette problem har sat sig som en blokering i kroppen. 

Dette frosne øjeblik kan både være store traumatiserende oplevelser, men oftest er det dagligdags hændelser, som du oplevede negativt, og som du helt vil undgå igen.

Jeg måler dit ubehag ved at tænke på oplevelsen på en skala fra 0-10 gennem behandlingen. 0= ingen ubehag 10= max ubehag. Når du ikke længere kan føle et ubehag-ubehaget er på 0-når du tænker på oplevelsen, har traumet sluppet og du vil nu kunne møde lignende oplevelser på en afslappet måde.

Du skal regne med 3 behandlinger af 1 - 1½ time for at nå i mål med en enkelt udfordring.

Priser

  

Terapi og samtaleterapi - enkelt session

Voksne: 850,- Børn: 750,-

Varighed voksne: Ca. 1 ½  times varighed
Varighed børn og unge op til 18 år: Ca. 1 times varighed + efterfølgende samtale med forældre.

kontakt mig nu

Terapi og samtaleterapi - 3 sessioner

Voksne: 2250,- Børn: 2000,- 

Klippekort med 3 sessioner.
Varighed voksne: 3 x 1½ times
Varighed børn og unge op til 18 år: 3 x 1 time + efterfølgende samtale med forældre

Kontakt mig nu

Betaling: 
Du kan betale med: 
MobilePay på nr. 97129
Bankoverførsel til  konto 7670 0004601626. 

Betalingsfristen er 7 dage ved bankoverførsel.

Afbud:
Samme dag koster 400,-

Behandlingsformer

Læs også om de øvrige behandlingsformer.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, så vil kan tale om behandlingerne og se, om Vinthers er stedet for dig.

Tegneterapi PPT

Egner sig rigtig godt til komplekse følelser, som kan være svært at beskrive, da der bliver løst mange sider af det samme problem i tegneprocessen.

Læs mere
Tankefeltterapi EFT

En forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner fysiske smerter eller tanker og oplevelser, som er ubehagelige.

Læs mere
Samtaleterapi

Med en god spørgeteknik, vil du gennem samtale selv blive opmærksom på, hvad der trykker og bevidst om evt. ændringer af vaner.

Læs mere
Heste-assisteret terapi

Børn kan sammen med hesten lære at komme ind i det sociale fællesskab ved at blive bevidste om deres kropssprog.

Læs mere

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV