Vint​hers

Samtaleterapi

Samtaler med børn 
Har dit barn brug for at få sat ord på sine tanker og bekymringer, eller har dit barn svært ved at forklare, hvad der trykker, så kan jeg hjælpe med en god spørgeteknik i børnehøjde, som kan hjælpe dit barn videre.

Samtaleterapi for voksne og unge 

Har du brug for at komme videre med diverse udfordringer, så er samtaleterapi lige sagen. Her tager jeg udgangspunkt i systemteorien. I denne teori påvirker alt hinanden. Derudover tager jeg også afsæt i den narrative teori. Narrativ betyder fortælling og ordet repræsenterer den fortælling, man har om sig selv og sit liv. Mange af disse fortællinger er overbevisninger, der er måder at opføre sig på, som man typisk har med fra sin opdragelse. I samtalen får du selv øje på dine overbevisninger og kan så aktivt bestemme dig for at beholde dem eller finde nye veje at gøre ting på til gavn for dig selv eller dit barn.

Jeg er uddannet i den  Psykosomatiske Traumemodel. Det specielle i denne model er, at der også bliver kigget på fysiske symptomer og deres følelsesmæssige oprindelse fx har ondt i maven altid et aspekt af vrede. Jeg har en lang uddannelse i at finde sådanne forbindelse.

Psykosomatisk Traumemodel
I den Psykosomatiske Traumemodel ser man på problemet fra alle vinkler. Man skal forestille sig, at man sidder i en flyvemaskine og kan se barnet og forældrene ud fra mange aspekter og fra alle vinkler. Det er vigtigt at udgangspunktet ikke er at ændre på barnet eller forælderen, men at ændre på noget i omgivelserne, der fastholder barnet eller forælderen i udfordringen. 
Se illustration.

Samtaleterapi

Har du nogle overbevisninger, der styrer dit liv og som viser sig at være uhensigtsmæssige? Det kunne f.eks. være:

 Børn skal sendes på værelset, når de er uartige
 Børn skal spise op
 Børn skal være medbestemmende altid
 Gode forældre giver ikke deres børn pligter
 Gode forældre hjælper deres børn med alt

Selve analysen

Psykosomatisk Traumemodel

Min spørgeteknik vil hurtigt finde frem til hvilke faktorer, der påvirker barnet, så barnets udfordring fastholdes. 

Efter analysen vil målet være, at finde ud af, hvad omgivelserne og barnet kan gøre anderledes for at ændre på udfordringen.

Til slut vil barn og forældre få hjemmearbejde, der grundlæggende går ud på at ændre på mønstre og vaner, der har betydning for udfordringen.

I den ​Psykosomatiske Traumemodel bliver der udarbejdet en holistisk (helhedsorienteret) behandlingsplan, som kommer rundt om talrige aspekter af barnets udfordringer, herunder også fysiske aspekter.

Efter analysen bearbejdes oplevelser, som fastholder barnet i et adfærdsmønster med blandt andet tankefeltterapi og traumeterapi samt Tegneterapi PPT.

Behandlingen vi kommer frem til kan også være psykoterapi hos mig, et besøg i det etablerede sundhedsvæsen, en behandling i det komplementære system (fx kiropraktor, fysioterapeut) eller en alternativ behandlingsform.

Den Psykosomatiske Traumemodel er ikke noget, du skal indtage, men en model, som kan finde vejen til et nyt liv. Nogen gange er det dog nok, at man får bevidsthed på sammenhængene, som ​Den Psykosomatisk Traumemodel giver, til at barnet og forældrene får det bedre fysisk som psykisk.

Priser

Se også under KURSER, hvor de aktuelle kurser er nærmere beskrivet.

Terapi og samtaleterapi - enkelt session

Voksne: 850,- Børn: 750,-

Varighed voksne: Ca. 1 ½  times varighed
Varighed børn og unge op til 18 år: Ca. 1 times varighed + efterfølgende samtale med forældre

Konakt mig nu

Terapi og samtaleterapi - 3 sessioner

Voksne: 2250,- Børn: 2000,- 

Klippekort med 3 sessioner.
Varighed voksne: 3 x 1½ times
Varighed børn og unge op til 18 år: 3 x 1 time + efterfølgende samtale med forældre

Kontakt mig nu

Betaling: 
Du kan betale med: 
MobilePay på nr. 97129
Bankoverførsel til  konto 7670 0004601626. 

Betalingsfristen er 7 dage ved bankoverførsel.

Afbud:
Samme dag koster 400,-

Behandlingsformer

Læs også om de øvrige behandlingsformer.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, så vil kan tale om behandlingerne og se, om Vinthers er stedet for dig.

Tegneterapi

Egner sig rigtig godt til komplekse følelser, som kan være svært at beskrive, da der bliver løst mange sider af det samme problem i tegneprocessen.

Læs mere
Tankefeltterapi EFT

En forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit fjerner fysiske smerter eller tanker og oplevelser, som er ubehagelige.

Læs mere
Traumeterapi

Enkelt beskrevet går metoden ud på at tænke på noget rart, eller noget som man har kærlighed til, mens man arbejder med en dårlig oplevelse.

Læs mere
  

.

  

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV