Om Bente

Jeg hedder Bente Vinther og har Vinthers Terapi, hvor jeg arbejder med mennesker. Helt almindelige mennesker, helt almindelige familier, med helt almindelige problemer, fysiske og psykiske smerter, bekymringer, men også nogle rigtig svære problematikker.

Jeg interesserer mig for mennesker og for at mennesker har det godt – fysisk og psykisk – og har valgt at gøre det hele mit arbejdsliv. Dette og en masse uddannelse samt en god portion medfødte anlæg har bragt mig frem til, at jeg nu kan tilbyde dig behandling og en større livskvalitet.

Da jeg var midt i teenageårene begyndte sammenhængen mellem det fysiske og psykiske at optage mig. Det tog især fart, da jeg som 1500 og 3000 meter løber fandt ud af, hvad en visualisering af et mål kombineret med den korrekte træning og bevidsthed om korrekt brug af kroppen, betyder for opnåelsen af gode resultater.

Det er mange år siden, men siden dengang har jeg været opmærksom på, at for at få et optimalt liv, må man være opmærksom på alle aspekter: Det fysiske, det psykiske, det åndelige og det sociale. Det betyder, at jeg som behandler har et holistisk syn – et helhedssyn – på det at være menneske.

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefagene idræt, biologi og dansk, men har siden 2004 også arbejdet med alternativ behandling. Jeg har klinik på min bopæl i skønne landlige omgivelser i Højmark nær Ringkøbing og Skjern. Kun cirka 40 minutters kørsel fra Herning, Holstebro og Varde.

 

  • 1990 Uddannet folkeskolelærer med linjefag i idræt, biologi og dansk
  • 2007 Uddannet læsevejleder
  • 2004: Uddannet praktisk/teoretisk zoneterapeut
  • 2012: Uddannet tankefeltterapeut
  • 2013 Uddannet centreret ridelærer
  • 2015: Uddannet i Metasundhed
  • 2016 uddannet i systemet Alkalær = Alle kan lære at læse
  • 2017  Uddannet i Traumeterapi (TBT)
  • 2019 uddannet psykoterapeut fra Heilesen og Mygind

Derudover har jeg taget diverse kurser i psykologi, ernæring, kinesiologi. Centreret ridning er en form for mindfullness, hvor man finder ro og kropsbevidsthed i samarbejdet med hesten. Du kan læse mere om mine primære behandlingsformer her på hjemmesiden. Udover Vinthers Terapi har jeg også Vinthers Læseklinik, hvor jeg arbejder med læseundervisning af børn og unge og de problematikker, der kan følge med læsevanskeligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få en snak om mine behandlinger og fornemme om Vinthers Terapi er stedet for dig. Jeg vil glæde mig til at tage imod dig!

Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Danske EFT & TFT terapeuter

Jeg er medlem af foreningen Danske EFT & TFT terapeuter (DETT). Der stilles krav om uddannelse og efteruddannelse for medlemmer af foreningen.
Hvis du vil læse mere om medlemsskab af DETT, kan du finde information på foreningens hjemmeside

Registreret Alternativ Behandler

 
Registreret Alternativ Behandler (RAB). Det er en ny beskyttet titel der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis.
RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.