Eksamens-skræk

 Eksamensskræk behandles med effektiv psykoterapi 👉Nu nærmer eksamenstiden sig, så er det nu, du skal tage fat i din eksamenskræk. 👉Eksamenskræk kommer fra gamle ubearbejdede oplevelser. 👉Jeg er ekspert i at finde disse oplevelser sammen med dig, behandle disse oplevelser, så de ikke trigger dig længere, når andre situationer...

Billede Sådan finder du ro indeni dig selv -3.søndag i advent

Nogle gange er det bedst at hente maden i Ménu 🙂
“Godt hentet Kit.”

I disse dage kan man se en TV-reklame fra Ménu i fjernsynet. Den opfordrer netop folk til at slappe mere af- og måske købe sig til det, man ikke har tid til.
Nogle gange er det måske ikke så dumt ” at springe over, der hvor gærdet er lavest”
Pas på dig selv og dine juleambitioner i juletiden.

Min jul i år foregår herhjemme med 12 personer og 5 hunde. Heldigvis har vi uddelegeret opgaverne, så alle bidrager til festen. Nogle laver rødkål, andre laver risalamande og så videre. Det er fantastisk at hjælpes ad med at stille maden an og dække julebord.
Mange giver sig selv for mange opgaver i julen. Hvis du er én af dem, så overvej, hvem du gør det for. Dig selv? – for alle skal sige: “Hvor har du været dygtig” – mens du udmattet farer rundt og håber på, at alt er perfekt uden rigtig at være til stede. Eller gør du det for familiens skyld? Hvad er rart for din familie? Hvilken jul giver din familie mest ro?

Billede BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY – TERAPIFORLØB FOR BØRN

Black Friday er en lidt skør tradition fra USA, og jeg synes egentlig at det er noget pjat. Men på den anden side…

Når nu jeg har noget at tilbyde, som du/I faktisk har brug for, hvorfor så ikke give dig et godt tilbud – denne ene dag?

Jeg giver tilbud på TERAPIFORLØB FOR BØRN denne ene dag. Kun i morgen fredag – ellers gælder det jo ikke, det der Black Friday.

Du skal bare bestille tid i morgen på BLACK FRIDAY den 23.11, så sparer du 500,- kroner på 5 X behandlingsforløb.