Klienthistorier

Jeg meget interesseret i effekten af mine behandlinger og i, at du går hjem med en god fornemmelse af, at du er på vej af med dit problem. Derfor taler jeg altid med mine klienter om, hvad de oplever og det kommer der mange spændende samtaler ud af.

Her kan du se et uddrag af nogle af de samtaler eller af breve eller mails, jeg har modtaget efter endt behandlingsforløb. Jeg har efter aftale med klienterne fået lov at vise uddrag i anonymiseret form.

Allerede i 1. klasse vidste jeg, at jeg ikke var så god til at læse, som de andre og jeg gjorde alt for, at ingen skulle opdage det og har gjort det siden. Jeg er videre med min læsning nu ved hjælp af terapi"

Rasmus - 14 år

Jeg fik det dårligt, når jeg skulle til fest. Høj larm og mange mennesker gjorde mig ret nervøs. Behandling med terapi har helt fjernet det. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at glæde mig til at skulle til fest!

Kira - 15 år

Jeg søgte hjælp hos Bente, fordi jeg var ærgerlig og irriteret over, at jeg altid brugte meget energi på at være nervøs forud for et møde eller lignede, når jeg skulle stå og tale for en større forsamling. Både på mit arbejde og i mit frivillige arbejde.

Udover at være meget nervøs op til og under en præstation har jeg også altid følt mig lille bitte i forbindelse med at stå overfor en forsamling. En følelse, som jeg har brugt meget psykisk energi på at negligere.

Jeg hørte om Bente, terapi og coaching og tænkte, at det jeg gik og bøvlede med, måske var noget Bente kunne hjælpe mig. Jeg fik fem behandlinger hos hende.

Det er to år siden nu og jeg tænker ofte på Bente med stor taknemmelighed. Det ubehag, som jeg tidligere havde i kroppen, når jeg skulle tale foran en stor forsamling, er ganske enkelt helt forsvundet efter Bentes behandlinger. Jeg har oplevet, at behandlingen er meget effektiv, og jeg har ikke efterfølgende skulle gøre en hel masse, for at holde den nye tilstand ved lige.

Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Bente. Bente er meget kompetent. Hun ved, hvad hun har med at gøre og jeg følte mig helt tryg under behandlingsforløbet.

Kirsten - 52 år

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle vælge af uddannelse. Jeg vidste bare, at jeg skulle noget. Jo mere mine forældre pressede, jo værre blev det. Så fandt vi Bente og jeg gik til coaching hos hende.

Det er lidt over tre år siden nu, og jeg er lige blevet færdig med min bachelor i statskundskab."

Emma - 23 år

Jeg opdagede, at nogle af mine ”veninder” havde lavet en hadegruppe om mig på Facebook. Jeg var sindssygt ked af det! Det hjalp at komme hos Bente. I starten tænkte jeg, at det ikke ville hjælpe med det der tegneterapi, men det gjorde det. Og så er hun god at snakke med og faktisk også ret sjov 🙂 I dag har jeg det super godt.

Mille - 13 år

Jeg er blevet behandlet med forskellige former for terapi, og jeg har fået hjælp til at håndtere situationer i mit liv, på en hensigtsmæssig måde - for mig. Jeg har haft let ved at stresse både på job og privat, hvilket Bente har hjulpet mig til at klare på en måde, der var tilpasset min personlighed.

Jeg er blevet overrasket over, hvor meget jeg har grædt under behandlingen. Men samtidigt også overrasket over, at jeg efter behandlingerne har haft det så godt og haft "fred" med de ting, som jeg er blevet behandlet for.

Jeg er meget tilfreds med behandlingen og har været rigtig glad for og tryg ved Bente. Jeg kan kun anbefale hende og hendes behandlinger på det varmeste.

Lene - 58 år

Behandlingen med tankefeltterapi har givet mig indsigt i nogle af de traumer, jeg har oplevet i mit liv og der er kommet minder frem, jeg havde glemt.

 

Jeg har fået mere tro på, at jeg kan få det bedre, føler mig mere stærk (jeg er alvorlig syg). Jeg er overrasket over at tankefeltterapien, så hurtigt rammer steder, som udløser stærke følelser hos mig.

 

Jeg har lært, at når jeg tør være i mit ubehag - den stærke følelse - under behandlingen, så forsvinder den følelse helt i kroppen efterfølgende og livet bliver bare nemmere.

Tilde - 57 år

Hej Bente, 

 

Jeg har fået 5 behandlinger af dig i denne omgang. Du har arbejdet meget med mit selvværd og med succes!

 

Jeg kontaktede min chef pr. tlf. tirsdag i sidste uge, hvor vi kom omkring mange vigtige ting. Jeg fik undskyldt for negative ting, jeg havde sagt samt der gik gode oplysninger begge veje.

 

Firmaet har snakket om, hvordan de kunne hjælpe mig samt spurgt ind til min mening om deres måde at agere på. En uge før havde det ikke kunne lade sig gøre. Tak!

Karsten - 48 år

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV