Tegneterapi til voksne fysisk kursus på Fyn

(A) Dette kursus i: Tegneterapi for voksne får sin debut på Fyn lørdag den 5.2 og søndag den 6.2 hos: Dig i fokus på Holmevænget 4, 5854 Gislev

Tegneterapi til voksne er for: Terapeuter, psykologer og pædagogisk personale

Unik Introduktionspris: 1500,- kroner

Vil du lære en nem, effektiv og hel unik metode til at hjælpe voksne med:
angst, stress, usikkerhed, konflikter, svære oplevelser, tankemylder, sygdomsangst med videre, så er dette det rigtige kursus!

Tegneterapi – PTT er en meget brugbar proces, da den leder os direkte til det niveau i underbevidstheden, hvor vores adfærdsmønstre og traumer er gemt. Tegneterapien kan forekomme meget simpel, når man lige ser eller prøver metoden, men den arbejder med input fra underbevidstheden i form af kreative metaforer og billedlige symboler, og dermed bliver metoden meget dybtgående. Mange aspekter og niveauer af et problem, selv tabuiserede og dybt gemte traumer/problemer, bliver udtrykt samtidigt og meget nemt.

Tegneterapi er en helt unik metode til at hjælpe alle med diverse udfordringer.

I tegneterapien tegnes der i hånden med tuscher. Der tegnes en række af tegninger som fører en til underbevidsthedens temaer som bearbejdes med denne teknik. Når en tegning er tegnet tapper/banker man let på hukommelsespunkter på kroppen (EFT), mens tegningen beskrives konkret.

Picture Tapping Technigue eller forkortet PTT er en hel unik form for tegneterapi. Selve metoden er udviklet af TFT/EFT-behandlerne Philip Davis og Christine Sutton samt en psykoterapeut i tegneterapi. De tre har udviklet på metoden siden 2009.

Metoden tager udgangspunkt i almindelig tegneterapi, men kombinerer det yderligere med EFT (Emotionel FrihedsTeknik) og spørgeteknikken Clean Language, som du også lærer. I tegneterapien PTT behøver klienten ikke at fortælle dig om temaet, og det bliver alligevel grundigt bearbejdet.

Hvad lærer jeg?

På kurset lærer du at anvende teknikken, så du føler dig sikker i metoden.

Du lærer om farvernes betydning, hvad du skal gøre, hvis klienten ikke ved, hvad han/hun skal tegne. Du lærer, hvordan du er neutral i din spørgeteknik, så du kan holde dine egne forestillinger/projektioner om, hvad der foregår i klienten for dig selv. Du lærer betydningen af, hvor på papiret der er tegnet og meget mere.

Hvad skal jeg bruge?

Alt hvad du skal bruge i forhold til tegneprocessen er til rådighed på kurset, så du skal kun medbringe noget at skrive på og med.

Hvordan foregår kurset? 

Der er en grundig introduktion og du bliver ”holdt i hånden” hele vejen.
Der vil være øve-sessioner med andre kursister.

Der er mulighed for at få et kursusbevis

For at få et kursusbevis skal du aflevere 4 cases per mail til mig senest den 4.3.2022, så du og jeg er sikker på, at du har forstået og kan anvende metoden.
Kursusbeviset er på 24 timer, da du også får timer for de cases, som du skal lave hjemme.

Det bliver 2 fantastiske dage og jeg glæder mig meget til at lære dig denne unikke teknik!

Med venlig hilsen

Bente Vinther

 

Underviser: Bente Vinther
Jeg har siden sommeren 2019 været på en fantastisk rejse i PTTs verden. Her er jeg først blevet PTT Certified Practitioner. Herefter blev jeg tilbudt at blive træner i Danmark af Philip Davis- Birmingham, som er en af udviklerne af metoden. Jeg er den eneste træner i PTT i Danmark, da de tre udviklere af metoden kun vil have en træner i hvert land. 

Hvor er det? Hos Heidi Bartholin ejer af Dig i fokus på Holmevænget 4, 5854 Gislev

Hvornår er det? Lørdag den 5.2. og søndag den 6.2. 2022

Tidspunkt: Lørdag klokken 10.00 – 17.00 og søndag klokken 9.00-16.00

Der vil være en lille times tid til frokost og der er løbende pauser undervejs.
Du skal selv medbringe frokost og eventuelle snacks.
Der bliver serveret te og kaffe

Unik pris

Fynsk introduktionstilbud: 1500,- kroner per person

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV