Tegneterapi til børn kursus på Fyn

Kursus i tegneterapi til børn: Picture Tapping Technique til BØRN på Fyn den 12.+13, juni 2021, Fasanvej 29, 5863 i Ferritslev på Fyn

Tegneterapikurset i Picture Tapping Technique PTT er for dig, der gerne vil kunne hjælpe børn med diverse udfordringer effektivt og nemt. Du lærer også at anvende teknikken på dig selv!

TRYK HER, HVIS DU SKAL MED: JEG SKAL MED

Helt unik metode til at hjælpe børn med faglige udfordringer, angst, usikkerhed, konflikter, svære oplevelser, tankemylder med videre.

Tegneterapikurset er for forældre, lærere, pædagoger og terapeuter.

TRYK HER, HVIS DU SKAL MED: Jeg skal med

I tegneterapien tegnes der i hånden med tusser. Der tegnes en række af tegninger som fører en til underbevidsthedens temaer som bearbejdes med denne teknik. Når en tegning er tegnet trommer/prikker man på hukommelsespunkter på kroppen (EFT), mens tegningen beskrives konkret.

På kurset lærer du om farvernes betydning, hvad du skal gøre, hvis et barn ikke ved, hvad det skal tegne. Du lærer, hvordan du er neutral i din spørgeteknik, så du kan holde dine egne forestillinger/projektioner om, hvad der foregår i barnet for dig selv. Du lærer betydningen af, hvor på papiret der er tegnet og meget mere.

På kurset lærer du at anvende teknikken nemt og effektivt.

Picture Tapping Technigue eller forkortet PTT er en hel unik form for tegneterapi. Selve metoden er udviklet af TFT/EFT-behandlerne Philip Davis og Christine Sutton samt af en psykoterapeut i tegneterapi. De tre har udviklet på metoden siden 2009. Metoden tager udgangspunkt i almindelig tegneterapi, men kombinerer det yderligere med EFT og spørgeteknikken Clean Language, som du også lærer. I tegneterapien PTT behøver barnet ikke at fortælle dig om temaet, og det bliver alligevel grundigt bearbejdet. 

Praktisk:

Normalpris: 2000,- kroner
Forårstilbud: 1500,- kroner

Der stilles papir og farver til rådighed på kurset.

Du får en flot manual, så du kan huske og bruge teknikken, når du kommer hjem.

Der serveres morgenmad, eftermiddagskage samt te og kaffe. Frokosten står du selv for.Der er en halv times frokostpause.

Har du brug for at overnatte så skriv til kontakt@vinthers.net

Hvad siger tidligere deltagere? 

‘Hej Bente 

Glæder mig meget til at komme igang med at bruge kurset. Og Mange tak. Det har være vildt spændende og ros til dig for at godt kursus. Du er godt til at formidle og få det forståeligt og brugbart i mange situation og steder.’ 

Sally Bo Lodberg

‘Tusinde tak for et godt kursus, hvor jeg fik indsigt i metoden og teknikken.

Det har været spændende, hvordan underbevidstheden arbejder og kommer til udtryk gennem metoden.

Jeg glæder mig til at bruge den ift børn (og voksne), der er sårbare eller har en aktuel udfordring.’

Isabella Mørch

‘Jeg vil med glæde bruge terapien.

Pigen på 11 jeg øvede mig på, er blevet glad og begyndt at få veninder med hjem.

Hendes emne var at hun bliver drillet. Forældre har fortalt at hun tydeligt er mere åben, dejligt.’

Janne Petersen

‘Tak Bente.

Det er både et brugbart og meget hyggeligt kursus. 

Du er så dejlig ned på jorden – Love it ❤️’

Heidi Bartholin

Jeg glæder mig til at dele denne fantastiske teknik med dig.

Bente Vinther

Læs Naturligt onlinekursus

Skal du være den næste til at hjælpe ordblinde og læsesvage børn og unge til et liv fyldt med gode naturlige læseoplevelser?

Jeg har opfundet et nyt læseindlæringsystem, som hedder “Læs Naturligt” Kurset er under udarbejdelse

Det er systematisk læseindlæring op ad ” Den Naturlige Læsetrappe” Her lærer børn at læse og skrive med øvelser, som foregår aktivt udendørs i og med naturen.

På online kurset bliver du holdt i hånden hele vejen, og efter kurset er du i stand til at undervise dit barn eller dine elever, så alle lærer at læse – også ordblinde.

Jeg er meget inspireret af Alkalærs fonetiske/lydlige system. Lige nu er jeg cirka halvvejs med at lave onlinekurset. Det tager mega lang tid at optage øvelserne og redigere i videoerne, men der er håb forude jeg er cirka halvvejs, så følg med her og vær med på det første hold, der følger kurset.

Vil du være med på invitationslisten og høre alt om det kommende kursus Læs naturligt så tryk her: INVITATIONSLISTEN

Her ser du læsetrappen til Læs Naturligt

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV