Læsekursus: Modul 4

Tid: Undervisningen er individuel, så forløb starter efter behov.
Sted: Øster Lemvej 5, 6940 Lem
Pris: 5000,- for 10 lektioner á 60 min. varighed. Mulighed for tilkøb af ekstra timer. Læs mere om tilkøb + betaling
Materiale: 1000,-

Kontakt mig for tilmelding

Læsetrappens sidste trin!

I undervisningen af de sidste trin på læsetrappen bliver sprogets historie et vigtigt pædagogisk værktøj. Da talesproget med tiden har bevæget sig længere og længere væk fra skriftsproget.

På 4. modul lærer eleven om de tre vokalrækker, og får en videreudvikling af læseforståelsen og til sidst – læserutinen. Vokalrækkerne kan først og fremmest bruges til at forstå, hvorfor et ord staves med en bestemt vokal, men ofte siges med en helt anden. Tager vi fx ordet slik har dette ord lavet et vokalhop fra i til e. Ligesom ordene : vil, til, ind, fisk og ikke. Oprindeligt er ordene blevet udtalt med i.

Modul 4 arbejder med vokalspring, så eleven bliver i stand til at læse og stave til ord, hvor vokalen ikke staves, som den lyder.

Her på 4. modul kan I også vælge at noget af undervisningen foregår i naturen og med dyr.

Forudsætninger for modul 4
  1. Modul 1, 2 og 3 er gennemført. Eleven kan også have et tilsvarende niveau, og kan så gå direkte i gang med Modul 4. Det afklares ved en indledende samtale og læsetest hos mig.
  2. Eleven er motiveret og en af forældrene (eller en anden voksen) er indstillet på at deltage i undervisningen og træne/øve 4-5 gange om ugen i 30 minutter.
  3. I skal kunne komme mindst én gang om ugen i 10-12 uger for at gennemføre modulet, som består af 10 lektioner.

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV