Læsekursus: Modul 1

Tid: Undervisningen er individuel, så forløb starter efter behov.
Sted: Øster Lemvej 5, 6940 Lem
Pris: 5000,- for 10 lektioner á 60 min. varighed. Mulighed for tilkøb af ekstra timer. Læs mere om tilkøb + betaling
Materiale: 1000,-

Kontakt mig for tilmelding

Eleven lærer de enkelte bogstavers navn, form og lyd. Herefter lærer eleven at læse lydrette ord (kaldet søde ord) med to bogstaver, så med tre bogstaver og fire bogstaver og lydrette ord med flere stavelser. På modulet arbejder vi også med vokalernes hårde, korte og lange lyde, konsonantklynger og stavelsesdeling.

Vi læser, skriver, staver, synger og danser, får klistermærker og diplomer efterhånden som læsningen skrider frem, så undervisningsformen er afvekslende og baseres på motivation og begejstring.

I kan vælge at meget af undervisningen foregår udendørs i naturen og med dyr.

Modulet består af arbejdsmappen ”Søde ord – alle kan lære at læse”, 10 bøger, en CD med sange og en æske med spil. 

Undervisningsmaterialet er umiddelbart lavet til børn og derfor er ordlyden omkring materialet henvendt til børn. Undervisningen kan sagtens tilpasses unge og materialet kan også bruges af voksne med læsevanskeligheder.

Forudsætninger for 1. modul

  1. Motivation for at lære at læse: Eleven er motiveret og en af forældrene (eller en anden voksen) er indstillet på at deltage i undervisningen og træne/øve 4-5 gange om ugen i 30 minutter.
  2. I skal kunne komme mindst én gang om ugen i 10 -12 uger for at gennemføre modulet, som normalt består af 10 lektioner.

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV