Online kursus i tegneterapi. Mandage i marts :1.3, 8.3, 15.3 ,22.3. Kl. 18:30-20:30

On-line kursus i tegneterapi – Picture Tapping Technique mandage i marts 1.3, 8.3, 15.3 ,22.3. Kl. 18:30-20:30

Helt unik metode til at hjælpe børn med konflikter, svære oplevelser, tankemylder med videre.

Tegneterapikurset er for forældre, lærere, pædagoger og terapeuter.

I tegneterapien tegnes der i hånden med tusser. Der tegnes en række af tegninger som fører en til underbevidsthedens temaer som bearbejdes med denne teknik. Når en tegning er tegnet trommer/prikker man på hukommelsespunkter på kroppen (EFT), mens tegningen beskrives konkret.

På kurset lærer du at anvende teknikken på dine egne udfordringer eventuelt i forhold til dit barn eller et barn, som du er arbejdsmæssigt relateret til.

Picture Tapping Technigue eller forkortet PTT er en hel unik form for tegneterapi. Selve metoden er udviklet af TFT/EFT-behandlerne Philip Davis og Christine Sutton samt af psykoterapeut i tegneterapi Gail Corrine Hinchcliffe. De tre har udviklet på metoden siden 2009. Metoden tager udgangspunkt i almindelig tegneterapi, men kombinerer det yderligere med EFT og spørgeteknikken Clean Language, som du også lærer. I tegneterapien PTT behøver barnet ikke at fortælle dig om temaet, og det bliver alligevel grundigt bearbejdet.

Læs mere her