Kursus i tegneterapi Picture Tapping Technique til BØRN og deres FORÆLDRE på Fyn den 23.+24. januar 2021, Fasanvej 29, 5863 i Ferritslev på Fyn. Lørdag fra klokken 10.00-16.00, søndag fra klokken 9.00 -15.00

Du kan godt glæde dig helt vildt til dette kursus i tegneterapi.

Tegneterapikurset i Picture Tapping Technique PTT er for dig, der gerne vil kunne hjælpe børn og deres forældre med diverse udfordringer effektivt og nemt. Du lærer også at anvende teknikken på dig selv!

I tegneterapien tegnes der i hånden med tusser. Der tegnes en række af tegninger som fører en til underbevidsthedens temaer som bearbejdes med denne teknik. Når en tegning er tegnet trommer/tapper man på hukommelsespunkter på kroppen, mens tegningen beskrives konkret. Der er farver og papir til rådighed på kurset.

Tegneterapi er unikt til børn

Tegneterapien PTT egner sig nemlig rigtig godt til komplekse følelser, som klienten faktisk har svært ved at beskrive, da der bliver løst mange sider af det samme problem i tegneprocessen.

Ligeledes egner metoden sig rigtig godt til tabuiserede emner, som klienten helst ikke vil tale højt om. I tegneterapien behøver klienten ikke at fortælle dig, hvad problemet er. Klienten skal blot mærke følelsen, når problemet er der, og tegne denne følelse, som den ser ud.

Tegneterapi – PTT er altså en meget brugbar proces, da den leder os direkte til det niveau i underbevidstheden, hvor vores adfærdsmønstre og traumer er gemt. Tegneterapien kan forekomme meget simpel, når man lige ser eller prøver metoden, men den arbejder med input fra underbevidstheden i form af kreative metaforer og billedlige symboler, og dermed bliver metoden meget dybtgående. Mange aspekter og niveauer af et problem, selv tabuiserede og dybt gemte traumer/problemer, bliver udtrykt samtidigt og meget nemt.

Er du behandler så er dette fysiske kursus på Fyn lige noget for dig.

Tilmeld dig via dette link: https://ezme.io/c/qJ/zuD4

Jeg glæder mig meget til at møde dig og give dig et unikt værktøj i din værktøjskasse.

Mvh.

Bente Vinther