Eksamensskræk

Eksamensskræk behandles med effektiv psykoterapi

Nu nærmer eksamenstiden sig, så er det nu, du skal tage fat i din eksamenskræk.
Eksamenskræk kommer fra gamle ubearbejdede oplevelser.
Jeg er ekspert i at finde disse oplevelser sammen med dig, behandle disse oplevelser, så de ikke trigger dig længere, når andre situationer minder dig om dem fx en eksamensituation.
Det er hurtigt, det er effektivt! ♥️

Rigtig mange lider af eksamensskræk. Det er den angst man mærker op til en eksamen og under eksamen. Det er dog ikke kun i eksamenssituationer, man kan opleve eksamensskæk. Det er også være den angst man oplever, når man skal præsentere eller fremlægge noget for en forsamling. Det kan være en jobsamtale eller en fremlæggelse på arbejdet, der kan være i gruppearbejde eller på et kursus hvor man i grupper skal præsentere sit arbejde. Det kan såmænd også bare være den klassiske “runde”, hvor man skal sige sit navn foran en gruppe deltagere.

Vinthers

Øster Lemvej 5

6940 Lem

Tlf.: 2164 8368

kontakt@vinthers.net

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

NYHEDSBREV