Nyhedsbrev – Maj 2017

Kender du følelsen af at tro, at nogen tænker dårligt om dig?

De andre tænker garanteret:

 • Jeg er for langsom
 • Jeg er for usmart
 • Jeg er dårlig
 • Jeg burde have et andet arbejde
 • Jeg er til besvær
 • Jeg er et fjols
 • Og så videre…

Du behøver ikke tænke sådan. Gør noget ved det! Få det bedre på kun 5 uger!

De traumebehandlinger jeg laver er en kombination af de teknikker, jeg har lært i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut. TFT/EFT, metasundhed og traumebehandling.

Behandlingen får dig til:

 • At slippe de dårlige følelser omkring, hvad du tror andre tænker om dig.
 • At du bliver ligeglad med, hvad andre tænker om dig.
 • At ændre dit tankemønster, så du bliver glad for dig selv.
 • At ændre dit kropssprog, så omgivelserne ser dig på en ny måde.

Du skal regne med 5 behandlinger med cirka en uges mellemrum.


Forår!

I Vinthers Alternative Klinik kigger foråret også ind gennem vinduerne. Fra klinikken kan man se anemonerne og bøgen som springer ud, påskeliljerne danser i alle mulige afskygninger. Jo foråret er endelig på vej!

Klienterne drager hertil fra Thisted, Århus, Silkeborg og Varde området, så jeg er altid klar med et glas vand og et stykke frugt samt en kop kaffe eller te, når man skal ’lande’ efter en lang køretur.

Jeg nyder, at hjælpe mennesker med diverse problematikker. I øjeblikket er det fobier for flyskræk og kryb, angstanfald, skræk for at stille sig op i større forsamlinger og adoptivbørn med forskellige tidlige traumer, der er på programmet. Jeg er meget glad for nu at måtte anvende de teknikker, som jeg har lært i psykoterapeut-uddannelsen om avanceret traumebehandling. Disse teknikker kombinerer jeg med TFT/EFT- og det virker hurtigt og effektivt.

Zoneterapi

Husk der er tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, når du har været til læge med dit problem. Det kan være du har allergi eller ondt i skulderen, men din læge skal lige have set dig, før du kan få tilskuddet. Tilskuddet ligger på 110,- kroner for 1. behandling. Derefter 70,- pr behandling.

Zoneterapi er en god forebyggende behandlingsform, da den bringer balance i kroppen. På den måde kan nemmere modstå udefra kommende sygdomme og forebygge kroniske sygdomstilstande i din krop.

Har du en baby med problemer, så kom forbi i en halv time. Jeg kan lære dig nogle gode punkter, som kan hjælpe din baby og dig i din hverdag. Det koster selvfølgelig kun det halve af en normal behandling.

Metasundhed – det skal du vælge, hvis du har et fysisk problem, som bare ikke vil gå væk

Metasundhed er en analysemodel, som finder den psykiske årsag til din sygdom. Traumerne behandles og du får det bedre.

Har du fx et piskesmæld og det gør ondt i og omkring kraniekanten, så er tanken i ulykkesøjeblikket: “Hvor er jeg dum, det burde jeg have forudset, det her” = Intellektuel selvnedvurdering. Sidder piskesmældet derimod midt i nakken er tanken: “Hvor er det synd for mig at dette sker/skete.”

I traumebehandlingen går man ind i ulykkesøjeblikket igen og oplever det hele en gang til tilstedeværende i egen krop, indtil traumet forløses og piskesmældet dermed forsvinder.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

Ring 2164 8368 så finder jeg en tid til dig 🙂