Nytårsbrev – 2016

Jeg ønsker alle et godt nytår med masser af indsigter, bearbejdning af traumer og overbevisninger samt et godt helbred både fysisk og psykisk.

Kære alle,

Året der er gået – 2016 har været et godt år for Vinthers Alternative Klinik. Tankefeltterapien har været det største trækplaster. Her er diverse traumer blevet behandlet, og folk er kommet videre i deres liv uden diverse psykiske gener i rygsækken. Det har været fantastisk at følge.

Zoneterapien har været under udvikling. Jeg laver altid en metaanalyse af folks fysiske symptomer og kan dermed spørge ind til psykiske oplevelser, der relaterer til den reflekszone, der er øm. Det har vist sig at have meget stor effekt på fysiske skavanker, der behandles med zoneterapi. Der gives forsat tilskud fra sygeforsikringen Danmark ved zoneterapi-behandlingen, da behandlingen er fuldstændig den samme, jeg spørger bare ind til psykiske oplevelser, der har forbindelse til bestemte fysiske skavanker. Fx har mavesmerter ofte noget med uforløst vrede at gøre, lungeproblemer har ofte noget med dødsangst for sig selv eller andre at gøre og så videre.

Du kan læse mere om mine behandlingsformer på min hjemmeside.

2016 blev også det år hvor Mona Løvendahl fik lært mig Kranio-sakral terapi 1 på bedste vis, som er meget effektivt ved rygproblemer, hovedpiner og andre akutte fysiske smerter. Det er dog stadigvæk min hovedoverbevisning, at fysiske smerter oftest har en psykisk oplevelse/traume årsag, men denne smerte kan man lindre, indtil man har fundet og behandlet traumet.

I 2017 står min klinik åben for dig, der gerne vil have det bedre fysisk som psykisk.

Tirsdage og torsdage er der mulighed for behandling på Ådumvej 28 i Skjern (Innovest) 3. sal – der er elevator. Jeg har lejet et lokale, så det også er muligt for folk uden bil at få en behandling på Vinthers Alternative Klinik.

Så spring bare ud i det nye år sammen med mig
– større livskvalitet starter her!

Kærlige nytårshilsner,
Bente Vinther